Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Iowa

Proprietate de vânzare în Iowa

Iowa în America este delimitată la nord de statul Minnesota, la vest de Nebraska și Dakota de Sud, la sud de Missouri, și la est de Wisconsin și Illinois.

Când cineva caută proprietăți de vânzare în Iowa ceea ce își imaginează, probabil, sunt câmpuri de grâu, de fapt, statul Hawkeye are unele dintre cele mai bogate pământuri ale națiunii, făcându-l o centrală agricolă. Cu peste 30 de milioane de hectare de teren agricol și peste 92.000 de ferme, Iowa conduce națiunea în producția de porumb, soia, carne de porc și ouă. Chiar mai impresionant este faptul că un fermier din Iowa furnizează o medie de 154 de persoane la nivel global, iar statul oferă 7% din alimentele țării.

Ceea ce probabil nu știți este că agricultura din Iowa este, de asemenea, strâns legată de economia de energie verde, dat fiind faptul că statul este numărul unu în producția de combustibili regenerabili, etanol și biodiesel și numărul unu în utilizarea energiei electrice generate de vânt pentru agricultură la 28%. Cu toate acestea, în pofida acestor înregistrări, produsele high-end includ mașini precum tractoare, metale fabricate, inclusiv aeronave, piese de motor și alimente prelucrate.

Iowa a fost reședință la centre de date pentru Microsoft, Google și IBM și are peste 76.000 de angajați în tehnologie, iar economia Iowa este mai variată decât s-ar putea crede.

Situat în America de "Heartland", Iowa este flancat de două dintre cele mai mari râuri națiunii: Mississippi la est și Missouri la vest. Se învecinează cu șase state în Midwest: Minnesota, Wisconsin, Illinois, Missouri, Nebraska și Dakota de Sud. În ceea ce privește mărimea, Iowa se situează pe locul 26 în țară pe zone teritoriale și pe locul 30 pe populație, cu puțin peste 3 milioane de persoane. În ceea ce privește educația, peste 90% din Iowa a absolvit liceul, plasându-l

Prețurile de proprietăți de vânzare în Iowa fluctuează în funcție de locul în care doriți să trăiți. Orașul Iowa se numără printre cele mai scumpe orașe. Cartierul său mai bogat suburbane, Swisher, are cea mai mare valoare medie a casei în stat. Iowa, ca orice altă piață imobiliară, este imprevizibilă și poate pluti cu ușurință pe o bază lunară, săptămânală sau chiar zilnică.

Statul a fost lovit de lipsa de proprietate de vânzare în Iowa la prețuri accesibile. Deși cred că, odată cu creșterea ofertei pe parcursul anului, prețul mediu al proprietății va începe să se slăbească, oferta totală în ansamblul ei va rămâne în continuare mai mică decât ceea ce este necesar. Ratele de creștere ale populației au fost de 6% în 2017. Cu toate acestea, acest număr va scădea dacă se vor realiza previziunile experților. Se pare că în 2018 prețurile proprietăților de vânzare în Iowa vor crește cu 4%. Creșterea ratelor dobânzilor pe piața imobiliară din Iowa este o previziune care nu este nouă. În fiecare an, această estimare pare să găsească un loc cu experți. Cu toate acestea, se pare că ar putea deveni o realitate pentru 2018.

Deși nu există nicio garanție că cererea de locuințe va satisface cererea pentru anul următor, se pare că prețurile s-ar putea stabiliza. Aceasta înseamnă lucruri bune pentru grupurile celor mai noi cumpărători de pe piață.

Deși nu este comparabilă cu alte orașe mari precum Seattle, Des Moines are o economie relativ puternică și este un oraș în care mulți cumpărători care caută proprietăți de vânzare în Iowa. Deoarece Des Moines este un loc bun pentru a începe o afacere, a văzut un aflux de persoane și oferă un nivel de confort pentru locuințe, care nu poate fi găsit în alte părți ale SUA. În general, piața imobiliară de la Des Moines din Iowa, în timp ce nu se desfășoară la fel de bine ca și alte părți ale țării, este rapidă.

Cedar Rapids este un oraș de dimensiuni medii mai mari situate în statul Iowa. Cu o populație de 131.127 de persoane și 28 de cartiere constitutive, Cedar Rapids este a doua cea mai mare comunitate din Iowa și este un loc bun pentru a căuta proprietăți de vânzare în Iowa.

Prețurile locuințelor la Cedar Rapids sunt cu mult sub media națională. Ratele de evaluare pentru casele din Cedar Rapids au fost peste medie în ultimii zece ani.

Un lucru foarte important de ținut minte este că acestea sunt rate de medie apreciere pentru oraș. Cartierele individuale din Cedar Rapids diferă în ceea ce privește potențialul lor de investiții, uneori foarte multe.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 9552

DE VÂNZARE Casă, Iowa, Adair County, Des Moines, Des Moines

532,071.90RON
DE VÂNZARE
Casă

114 m²
....
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB